Reiki 1 og Reiki 2 Kursus

NYT HOLD 16/Januar kl.10-16.

Struenseegade Nørrebro.

reiki1

Vil du lære at heale?

Formålet med Reiki 1 kurset er, at åbne din energikanal til universet og den åndelige verden, så du kan arbejde med den universelle livsenergi (Rei Ki), der kanaliseres fra universet gennem issen ned til hjertet og ud igennem hænderne. Dette skaber en blivende fornemmelse af jordforbindelse.
Reiki 1 genetablerer din forbindelse til din inderste essens og til den universelle livsenergi, der er tilstede i alt.

Det er dig og din forbindelse det handler om på dette kursus. Det er et grundlæggende selvhealingsforløb med dybt og inderligt fokus på lige netop dig og din udvikling. Selvhealingen og åbningen af energikanalen er en forudsætning for healing også af andre mennesker, dyr, planter og ting.

Det er når du lægger hænder på dig selv du finder fred og centrering og det er i denne tilstand at kroppen og sindet healer op og forbedrer tilgangen til livet, hverdagen og sjælen. Det er en ganske fin og samtidig stærk sansning. Du kan både føle dig helt sårbar men også utroligt stærk, det er her fra tilgivelse, tålmod og glæde gror. Ved en vedvarende selvhealing gør du aktivt plads til de positive forandringer i dit liv og opnår den jordforbindelse du har brug for.

Når du lærer at heale bruger du ikke din egen energi, men den universelle livsenergi og bliver selv healet i processen.

Reiki handler om at opleve og gengive fred, ro og kærlighed. Vi finder kontakten hertil dybt indefra og lader det forbedre dine indre processer og mønstre hen i mod noget bedre og mere frit.

SKRIV IND. SÅ SKABER VI ET NYT HOLD!

Pris: 2.300,- kr for begge dage

Vi er:
Peter Hegnhøj

Jeg er uddannet ingeniør indenfor organisation og produktionsstyring. Nogle af mine bekendte synes jeg er en mærkelig ingeniør, der beskæftiger sig med healing og den åndelige verden. En af dem knækkede dog koden og sagde, at ingeniører får ting til at fungere – healere får mennesker til at fungere.

Jeg har lige siden jeg var barn vist at ”der var mere mellem himmel og jord” og sikkert også kommunikeret bevidst eller ubevidst med den åndelige verden. For 10 år siden kom jeg i kontakt med en healer, der opfordrede mig til selv at tage uddannelsen. Jeg tog Reiki1 og Reiki2 i 2010 hos Catherina Severin og senere et stort antal overbygninger hos Marzcia Techau, bl.a. healing af tidligere liv, healing af det biologiske familietræ, healing med engleenergi og healing med ren energi uden at bruge hænderne. For 3 år siden blev jeg uddannet Reikimester og har gennemført et antal Reiki-kurser. Udover min private klinik healer jeg i Hearts & Hands.

Tanja Schlander

Jeg er uddannet lydkunstner fra det Jyske Kunstakademi og har altid beskæftiget mig med det spirituelle og alt det der er i mellem himmel og jord. Det ukonkrete, det i mellem linjerne, det abstrakte, det mest romantiske og skjønneste samt det rå og utæmmede og voldsomme.

For ti år siden fik det en mere konkret form i det jeg blev optaget på Marzcia Techau’s healingsskole. Der har jeg taget Reiki 1, 2, 3 og 4. Engle healing og Clairvoyance.

Der ud over er jeg uddannet zoneterapeut ved Iris Seerup’s skole på Gl.Kongevej, samt fysiologisk afslapningsmassør v. Kenn Lunn.