Kunders respons:

Du kan følge med via Instagram, hvor jeg uploader kunders respons:

https://www.instagram.com/zonesister/

Del gerne din oplevelse af behandlingen ved at skrive i sidens aller nederste felt.

❤ ❤

“Jeg har modtaget zoneterapi hele mit liv, og har haft både dygtige og kompetente behandlere. Tanja har med sine hænder og tilhørende magiske væsen, endt min søgen efter den perfekte behandler. For rejsen slutter her. Tanja er det vildeste jeg har prøvet.”

Anika Lori

“If you haven’t tried Tanja Schlander‘s work yet, then let your feet lead the way!”

Judy Solomon

“Min fantastiske veninde Tanja Schlander har gjort sine magiske hænder til sit levebrød. Zoneterapi af Tanja kan anbefales på det varmeste!”

Cæcillie Mikkelsen

KÆMPE anbefaling herfra♥
hos Tanja Schlander er det ikke bare dine fødder, men hele din krop & væsen, der bliver set & rørt.. En helhedsorienteret behandling af kærlige kyndige hænder.

Ingrid Qvirin Skjøde Knudsen

Besøg denne side og Tanja‘s klinik! Hun er virkelig dygtig og god energi strømmer ud!

Thea Veronica Von Der Maase

Tanja Schlander etrodinare!

Fryd Frydendahl

tanja tanja tanja massage massage zoneterapi frederiksberg svømmehal massagetid massage massage zoneterapi frederiksberg svømmehal massagetid massage massage zoneterapi frederiksberg svømmehal massagetid massage massage zoneterapi frederiksberg svømmehal massagetid massage massage zoneterapi frederiksberg svømmehal massagetid massage massage zoneterapi frederiksberg svømmehal massagetid massage massage zoneterapi frederiksberg svømmehal massagetid massage massage zoneterapi frederiksberg svømmehal massagetid massage massage zoneterapi frederiksberg svømmehal massagetid massage massage zoneterapi frederiksberg svømmehal massagetid massage massage zoneterapi frederiksberg svømmehal massagetid massage massage zoneterapi frederiksberg svømmehal massagetid massage massage zoneterapi frederiksberg svømmehal massagetid massage massage zoneterapi frederiksberg svømmehal massagetid

Advertisement

23 tanker om “Kunders respons:

 1. misjakrenchel

  Tanja er den bedste jeg har mødt til sådan noget med kroppen! Hun bruger ikke bare hænderne, men hele sit væsen når hun behandler – og det er ikke kun fødderne der har det bedre når man går derfra.

  Svar
 2. Stine Tange

  Jeg vil gerne give Tanja de allerbedste og allervarmeste anbefalinger. Tanjas hænder er lige så magiske som Tanja selv.

  Svar
  1. Liv Jeppesen

   Tanja er en fantastisk zoneterapeut med healende hænder og et kolosalt kendskab til krop og sundhed. Hun er super dygtig og engageret, og det har været en udsøgt fornøjelse at være i behandling hos Tanja.

   Svar
 3. Thea Von

  Når Tanja har behandlet mig oplever jeg; opmærksomhed, nysgerrighed, opdagelse, samarbejde, nærvær, kraftfulde og seende tryk og sult efter mere –

  Svar
 4. Anne Bennike Indlæggets forfatter

  Jeg har efter jeg fik min datter Dorthea, fået et seriøst ryg problem, jeg er lille og spinkel og min er datter godt rustet og glad:-). Min læge sendte mig til en anerkendt fysia-teapeut, men det blev så slemt med ryggen på et tidspunkt at et led i skulderen satte sig fast og det gjorde ondt når jeg trak vejret. Jeg måtte til kiropraktor og fik mange meget dyre behandlinger:-( det blev tåleligt men har alligevel siden haft rigtig ondt, nu i samlet 3 år, Jeg har trænet ryggen og gået til massage når jeg havde råd. Meeeen nu kommer pointen, efter jeg havde været hos tanja (zonesister) kun 2 gange hjalp det RIGTIG meget, hun går lige ind i den ømme kerne og arbejder ud i de områder hvor det oprindelig er opstået, avvvv:-). De hænder er helt utrolige! jeg må virkelig lige anbefale hende 100% Jeg havde det som om min skulder nærmest fløj da jeg kom ud anden gang.

  Svar
 5. Sanna

  Tanja har talent for at skabe et særligt rum for nærvær. Med sine magiske hænder tager hun fat med både intention og opmærksomhed, såvel som med fysiske greb. Jeg kan varmt anbefale Tanja som zoneterapeut og massør.

  Svar
 6. David

  Tanja er virkelig god til det her – det virker, det behageligt, det afslappende og som ekstra bonus, altid super hyggeligt.

  Svar
 7. Lise

  Jeg har gennem de sidste 15-20 år fået zoneterapi hos forskellige behandlere. Men efter at Tanja gik denne vej, var jeg ikke i tvivl om at jeg var kommet i havn. Tanja kan virkelig sit kram, og man FLYVER af sted ud i verden efter en behandling.

  Svar
 8. Gry Skarvø

  Tanja er hjertevarm, nærværende, dygtig og proff. Hun gav mig en indgående guidening i god punkter til, at behandle og hjælpe mine små tvillingepiger, med alt lige fra “ondt for tænder” til maveproblemer og som ekstra bonus en behandling af min ømme nakke. Mine allerbedste anbefalinger.

  Svar
 9. Dalin Waldo Indlæggets forfatter

  På trods af at jeg kun har været hos dig en enkel gang, gjorde det stort
  indtryk på mig.
  Da jeg kom hen til dig, var jeg forsinket på min aftale og super stresset.

  Du nævnte for mig, at du kunne mærke at min krop var mere “opsvulmet” end
  min knoglestruktur og spurgte om jeg var på p-piller -hvor jeg svarede ja.
  Efter mit svar kunne jeg mærke at jeg skammede mig lidt, eftersom at jeg
  viste hvordan min forfængelighed kom over min sundhed.
  Der udover fortalte du om mig også om komælkens funktion. Altså hvordan at
  komælk er beregnet til en kalv der skal blive fire gange så stor, og for et
  menneske er det alt for meget, af alt. Og du fortalte mig også om at streshormoner
  de lukker ned for kroppens advarselsignaler, så jeg faktisk gik rundt og
  pressede min krop mere end den kunne holde til. Og til sidst nævnte du også
  at zoneterapien ville nok have sin effekt på min krop, fordi du havde åbnet
  op for noget reperations-halløj i kroppen. Alt du nævnte, tænkte jeg ikke
  så inderligt meget over, fordi jeg skulle stressende videre. Men jeg kunne
  pludselig mærke min krop på en heeeeel ny måde. Altså, jeg følte mig lidt
  sløj -men det nævnte du også kunne være tilfældet. Og så nogle måneder
  efter, valgte jeg at hoppe af p-pillerne og nogle endnu flere måneder
  efter, stoppede jeg med at drikke komælk -og jeg har ikke haft så godt i
  årevis.
  Så din behandling gjorde helt klart noget for mig.
  Jeg vil suuper gerne komme ind til dig igen. Og jeg har også planlagt, at
  lære at lave et budget over mit forbrug, så jeg kan få råd til at komme til
  dig.
  KH Dalin

  Svar
 10. Mia Dyberg

  Zonesister er en helt fantastisk behandler, der var en gang på Jyderup Akkordeontræf at jeg efter en hendes massage spillede en session lige bagefter og mine skuldre var helt afslappede og mit brystparti helt åbent sådan at luften frit kunne strømme igennem min ryg og lunger og give liv til saxofonen og kreativiteten
  /Mia Dyberg

  Svar
 11. Anna Emma Haudal

  Kære Tanja, I mit liv har jeg prøvet meget alternativ behandling, mange zoneterapeuter, healere osv, men jeg har aldrig oplevet noget så effektivt som det du gør. Hold kæft hvor er du talentfuld ⚡️✨ tak for dig 💖 KH AE

  Svar
 12. Frida

  Tanja har en dybfølt, intuitiv viden, som jeg efter bare een samtale, vil tage med mig for altid ❤ TAK!

  Svar
 13. Nadia Zarling

  Tusind tak Tanja for clairvoyance. Du har en helt særlig energi, en vild power, en stærk indre autoritet og klarhed i dit syn, og en skæv og varm tilgang til livet. Den kombi er jeg meget glad for <3. Det har sat nogle gode processer i gang for mig i forhold til at stole mere på det, jeg mærker. Tak for dig.

  Svar
 14. Katrine

  Kære Tanja, Jeg var meget imponeret over dit klarsyn over telefonen. Du ramte virkelig plet med mange ting, og jeg tænker ofte på den oplevelse og de tanker du satte igang hos mig :-). Jeg kan varmt anbefale dig som clairvoyant!
  Kh Katrine

  Svar
 15. Joe

  Kære Tanja
  Først og fremmest synes jeg, at det var så vildt at på vej ud til dig, kunne jeg mærke din stærke energi, og at vi telepaterede. Det var en dejlig og fed oplevelse.

  Jeg nød også vores samtale og snakke som gik i øst og vest og mange ting som blev sagt, sagde klik inde i mig, fx snakken om planeterne og hvor de flytter sig hen og hvilken ny tid vi kommer i møde. Det er så dejligt at snakke åbent om disse emner med medmenneske der også er åbne for andre sandheder.

  Inde i healingen, i begyndelsen, kunne jeg igen se denne drage, lys form foran mig, som var utålmodig og på en måde vred.
  Jeg vidste ikke, om det var ok, at forstyrre midt i dit space hvor du var i healings energien, men jeg kunne ikke lade vær og tænkte måske at du så det samme.
  Jeg blev glad for da jeg spurgte dig midt i healingen om du også kunne se det jeg kunne mærke og jeg synes det var så interessant.
  Samtidig kunne du give mig svar på, hvad det var denne drage / lys kunne / er, hvilket gav rigtig god mening.

  Da du var ved mine fødder, kunne jeg mærke i hele min krop, og især ryggen en enorm ubehag. Det var en vild følelse at få sådan nogle form for ryk i ryggen i en healings sessionen.
  Jeg mærkede også da du var ved mit hoved at der kom ro på og farven lilla, som om der kom noget damp ud.

  Da du efterfølgende fortalte hvad du havde set og arbejdet med blev det så interessant fordi jeg, under healingen, så også mig selv blive enorm gal og vred. Følelsen af rigtig lille barn, uretfærdig behandlet vrede.
  I healingen så jeg mig selv, ved min families runde bord og ryste hele bordet med mine hænder og bide i det og virkelig mærke vreden.

  Jeg har haft og har engang imellem et tryk ved hjertet, Oven over hjertet, som jeg ikke ved hvad er, dog har jeg en fornemmelse om at det er der, megen af min sorg ligger, fordi det er som om det trykker ned på mit hjerte. På et tidspunkt var det som om, at der kom lys derind, lettelse og kærlighed.

  Kram Joe

  Svar
  1. Joe

   Hos Tanja, føler jeg mig set, hørt og mødt. Verden klasse i ærlighed, direkthed, kærlighed og kommunikation mellem mig, den åndelige verden og nu’et i clairvoyance.
   Tanja er autentisk, enorm dygtig behandler, med en forståelse, viden og kærlighed for det hun laver.
   Jeg kan kun anbefale Tanja

   Svar
 16. Torben

  Tak for en berigende tarot konsultation, den var meget givende og afklarende for du talte direkte ind i energien der berørte emnet og formulerede så det var til at forstå noget der kan virke så uforstående at gå rundt med.
  Varmeste anbefalinger herfra.

  Svar
 17. Margit Nielsen

  Tænk at zoneterapi kan være sådan. At Tanja kan føle sig frem til problemområderne og så give en bund af hvad der kan ligge bag ved dem. Det spirituelle var så håndgribeligt og samlede behandlingen, så den udover at være meget virkningsfuld i selve zoneterapien, også førte til en indsigt til eftertanke. Det er noget helt særligt og ubeskriveligt at være i hænderne på Tanja.

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s