Hvad er healing?

Healing er at arbejde med energi og derfor er der flere millioner måder at arbejde med energi på da der er mere end 7 miliarder mennesker på jorden og hver enkelt har og arbejder med energi på deres egen måde. Der findes retninger, så klart. Der findes metoder, sprog og tegn for hver enkelt retning inden for healing, men alligevel er hver enkelt healer sin egen unikke kanal for healingen.

Fælles for dem alle er dog lyset, livsenergien, kraften eller den høje viberation, der skal til for at forløse traumer eller blokeringer.

Grundlæggende stiller man sin bevidsthed i forbindelse med det mest kærlige og lysende sted i universet, eller naturen, englenes, væsenfællesskabets eller elementernes kraft og bruger dermed sin krop til at kanalisere denne strømning af kraft og helbredelse til modtageren af den healende energi.

Dette forgår enten fysisk eller i det stærke kraftfelt der op står i mellem modtageren om det er en gruppe en enkelt person, som er tilstede i rummet eller forbinder sig til energien på anden måde langt fra afsenderen.

Man kan sige at udvekslingen opstår når man bevidst stiller sig åbent for at modtage og videre give.

Livet og Vejen

Jeg er uddannet reiki-mester v. Marzcia Techau.

Rejsen begyndte i 2006, hvor jeg opsøgte hende i forbindelse med mit arbejde med mit tidligste traume, at blive født for tidligt og blive lagt i kuvøse, af en psykisk sårbar mor. Jeg havde siden de tidlige teenage år opsøgt forskellige psyko-teraputer, astrologer, håndelæsere, psykologer og kropsterapeuter, men havde aldrig prøvet healing. Jeg var klar over at jeg måtte have en non-verbal terapiform.

Det var epokegørende for mig at opleve den rene modtagelige tilstand på briksen. helt uden ord og omsvøb blev jeg mødt i mit aller mest sårbare og spæde savn efter omsorg. Jeg blev taget op, set, rørt og trøstet af en totalt omsluttende kærlig og mild energi. Noget, som jeg altid havde søgt og ledt efter i mine forældre, venner og kærester men som ingen kunne give mig. Sulten efter nærhed og intimitet var så stort at der måtte noget overjordisk til. Noget rent, stærkt og bevidst energi transmitteret via Marzcia og direkte over i mit sønderlemmede og delvist nedlukkede og bange system. Jeg havde gået rundt som en hullet si, fyldt med angst og stress siden jeg kom ud i denne verden, alt for tidligt og til stor tumult og bekymring for hele min samlede familie, der i forvejen havde deres at slås med.

Det blev starten på en 14 års rejse med healing som fast grund under fødderne. Ja det mener jeg. Fast grund under fødderne. For først skulle jeg groundes. Jeg var altid fløjet væk til et mere trygt og sikkert sted. Havde aldrig landet her ordenligt. Det var der alt for usikkert til. Mødet med livet på jorden var for frygteligt og jeg var derfor stoppet op før jeg overhovedet landede. Min sjæl var så ledes blevet oppe i det velkendte og trygge og jeg havde derfor levet mine første 30 år af mit liv uden synderlig jordforbindelse. Jeg flød med. Jeg hastede af sted og handlede på rene impulser, jeg løb rundt og satte projekter i gang og jeg var aldrig helt tilstede i mit møde med andre mennesker.

Jeg levede så at sige på overfladen.

Hvis der bare var en lille flig af himlen til stede i mit synsfelt susede jeg ud og op.

Gaven:

Til gengæld var genkendelsen ekstremt stor da mit system blev forbundet med engle energien. Liggende alene i kuvøsen, i en tilstand af opmærksomhed rettet mod det eller noget der kunne være omsorgsgivende og beskyttende; min skytsengel, havde jeg fundet lyst og styrke til at fortsætte og blive og jeg har altid følt en stærk forbindelse til Hellig Ånden. Det at trække vejret og have tillid til at det i det store og hele nok skulle gå. Der ruller i mine åre en enorm kærlighed og tro på livet, kærligheden og det store “tomme” rum. Universet er en del af mine celler. Lyset, latteren og lysten til livet driver mig i hele mit virke her på jord.

Jeg har haft det sjovt og har bedrevet det vidt. Lyset og glæden har taget mig steder hen, som jeg ikke anede fandtes. Kunst Akademiet, Musik Konservatoriet, Healings- og Clairvoyancecenteret samt Astrologi Skolen. Jeg har mødt ting, steder og personer, der har beriget mit liv, alt i alt bare fordi jeg mødte op og befandt mig på det rette sted på det rette tidspunkt. Jeg har været guided.

Læs mere om min healings form her:

og om Reiki her

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s